VIDEO: Omänsklig krasch! Spindelmannen kraschar inför stor publik på Disney World – barnfamiljer chockade av uppvisning

  12 juni 2022, kl 16.00

  Publiken på Disney World i Kalifornien samlades för att se Spindelmannen testa ny utrustning genom att slänga sig från ett hustak till ett annat. Den korta stuntföreställningen, som genomförs av en robot, slutade inte som väntat. Istället för att som alla andra dagar landa stabilt och sedan vinka till publiken kraschar han in i byggnaden, och ramlar ner. I den virala videon som sprids i sociala medier hör man hur barnfamiljer chockades.

  Föreställningen börjar med att en människa iklädd Spindelmannen-trikåer interagerar med publiken, men själva konststycket utförs av en robot. (Den färdiginspelade rösten görs av skådespelaren Tom Holland.) Efter landningen är det tänkt att roboten försvinner för några sekunder, och skådespelaren fortsätter sedan föreställningen med att ta emot publikens applåder. Övergångarna ska vara så smidiga att besökarna tror att de sett en övermänniska som är kapabel till dessa fantastiska bedrifter.

  Föreställningen pausades helt kort, men återupptogs samma dag.

  En av kommentarerna på internet lyder ”Nu är det bevisat att det går att göra robotar som är lika korkade som människor. Hurra för vetenskapen!”

   

   

  Fler notiser