Justin Bieber avslöjar ansiktsförlamning efter inställda konserter – ena ögat blinkar inte, bara halva ansiktet rör sig

  11 juni 2022, kl 21.00

  Flera av konserterna i Justin Biebers Justice World Tour ställs in. Bieber berättade i ett Instagram-inlägg att han fått diagnosen Ramsay Hunts syndrom, och att hälften av hans ansikte var förlamat. Det är oklart när Bieber kan återhämta sig tillräckligt mycket för att fortsätta uppträda på den världsomfattande turnén.

  ”Som du kan se blinkar det här ögat inte. Jag kan inte le på den här sidan av mitt ansikte … Så det är full förlamning på den här sidan av mitt ansikte”, visar Bieber i Instagram-inlägget.

  Ramsay Hunts syndrom kan liknas vid bältros, en infektionssjukdom man kan få om man tidigare haft vattkoppor, som påverkar ansiktsnerven nära någons öron.

  ”Det är från det här viruset som angriper nerven i mitt öra och mina ansiktsnerver som har orsakat att mitt ansikte är förlamat”, sa den kanadensiske sångaren i den tre minuter långa videon. Han log och blinkade, och visade sina 240 miljoner följare hur den högra sidan av hans ansikte inte rörde sig.

  Vi får hoppas att han kryar på sig, för den 5 augusti är det tänkt att han ska uppträda i Malmö, samt i Stockholm den 15 mars nästa år.

   

   

  Fler notiser