VIDEO: Britney Spears exmake grips när han tvingar sig in på hennes bröllop – direktsänder när vakter lyfter ut honom

  10 juni 2022, kl 17.00

  När Britney Spears skulle gifta sig för tredje gången ville hennes tidigare man, Jason Alexander, uppmärksamma att han också varit gift med henne, 2004. (Äktenskapet varade i 55 timmar.) ”Britney bjöd in mig hit”, sa exmaken när han direktsände på Instagram. ”Hon är min första fru. Min enda fru.”

  Efter att ha lyckats ta sig in i Spears hem börjar Alexander filma, men blir snabbt ombedd att lämna huset. ”Rör mig inte”, säger han, innan han frågar: ”Du, var är Britney?”. Säkerhetspersonal kunde ses med en dragen pistol när de eskorterade inkräktaren ut ur Spears hem.

  I en intervju med Us Weekly, 2020, sa han att de två hållit kontakten och att han fortfarande hade känslor för henne. ”Åh, ja, definitivt”, svarade han på frågan om han ville ha tillbaka henne. ”Om de skulle ge oss en ärlig chans, vet du? Och det ville hon verkligen. Jag skulle ge det ett försök. Jag känner kärlek till henne, definitivt.”

  Us Weekly talade med den lokala polisen: ”Jag bekräftar att en man vid namn Jason Alexander arresterats för en utestående arresteringsorder.” Han greps för övrigt 2021 för att ha brutit mot ett besöksförbud.

   

   

   

  Fler notiser