VIDEO: Orangutangattack mot man som vill ha video till Instagram – Tina tröttnade, tog tag i tönten, försökte bita honom

  9 juni 2022, kl 11.00

  19-årige Hasan Arifin passade på i måndags när vakterna på ett zoo i Indonesien tog lunch. Han klättrade över räcket som skyddar djuren från besökarna, och för att få litet fart på den saktmodiga orangutangen Tina sparkar han mot gallret. Just det visas inte på den film en av hans vänner tog, men fortsättningen finns förevigat på internet.

  Arifin sträcker ut armarna som om han vill få en kram, men orangutangen är inte på humör och lyckas få tag på 19-åringens t-shirt, som snabbt sträcks ut mer än man kan tro vara möjligt. Dragkamp uppstår. Tina får tag i ynglingens ben, och håller fast honom under tiden Arifins tafatta vän försöker göra något, oklart vad. Det hela slutar med att Tina försöker bita honom i foten, och släpper sedan taget.

  Efter att ha publicerat filmen på Instagram, där han stolt visar upp sin trasiga t-shirt, tvingades han snabbt inaktivera sitt konto.

  Litet senare bad han om ursäkt i en ny film: ”Jag ber Kasang Kulim Zoo om ursäkt för att jag klev över stängslet, och jag ber om ursäkt för den virala videon.” I filmen sitter han bredvid sin mamma, som ser måttligt road ut.

   

   

  Fler notiser