Snoop Dogg höjer lönen för sin sin personliga joint-rullare, inflationen har urholkat årslönen på halv miljon kronor

  9 juni 2022, kl 12.30

  I en intervju i tv-programmet The Howard Stern Show får Snoop Dogg, 50 år, frågan ”Har du en anställd som gör i ordning dina blunts (en ihålig cigarr fylld med marijuana, reds. anm.)?” ”Ja”, svarar rapparen, ”Jag har inte tid. Det är hans jobb, det är det han är anställd för.”

  Den anställde har en lön på 400 000 till 500 000 kronor per år, men får också gratis mat, fria kläder, följer med på turnéer, får gratis gräs och kan slappa och lyssna på musik hela dagarna.

  Det är tydligen inte helt lätt att göra i ordning marijuanacigaretter, särskilt inte när storkonsumenten Snoop Dogg känner sig sugen. ”Timing. Den mannens timing är oklanderlig”, säger han i tv-intervjun. ”Det är hans jobb, hans yrke. Om du är bra på något jag behöver, så anställer jag dig.”

  Den här veckan bekräftade Snoop Dogg på Twitter att hans joint-expert har fått en löneförhöjning på grund av inflationen.

  Rapparen Waka Flocka Flame anställde också ett proffs med samma arbetsuppgifter (han fick 60 000 ansökningar). Han tillkännagav 2015 att han kandiderade till presidentvalet, och ville legalisera marijuana samt förbjuda hundar på restauranger.

   

   

  Fler notiser