Hunter Biden, sonen till USA:s president, filmar sig själv naken med illegalt vapen tillsammans med prostituerad kvinna

  7 juni 2022, kl 16.00

  Ännu en kris för president Biden när ny skandal med sonen Hunter Biden avslöjats. Nyhetssajten Radar Online har fått tillgång till material från Hunters datorer; 30 GB med foton, videos och meddelanden mellan oktober 2018 och februari 2019. Materialet kommer från säkerhetskopior av en mobiltelefon på tre olika datorer, varav en bärbar dator som övergavs på en reparationsverkstad i Delaware.

  I materialet finns ett meddelande på telefonsvararen där Joe Biden säger till sin son ”Jag älskar dig mer än hela världen, kompis. Försök få litet hjälp”. Men en video visar att Hunter två dagar senare filmade sig själv naken med en prostituerad i ett slitet motellrum, samtidigt som han viftade med en pistol. Där syns också kokain och drogtillbehör.

  E-postmeddelanden avslöjar också hur Hunter desperat försökte undvika fängelse för obetalda skatter, samtidigt som han spenderade miljonbelopp på lyxbilar, prostituerade, droger och märkeskläder.

  Vapnet i filmen köptes olagligt, och det är oklart om president Biden känt till det. Flera högerorienterade medier ser avslöjandena som ett exempel på presidentens dubbelmoral.

   

   

  Fler notiser