Amerikansk toppadvokat sa upp sig för att istället prata med levande och döda hundar – tar 3 000 kronor för ett samtal

  6 juni 2022, kl 18.30

  ”Jag var så olycklig som advokat. Mina dagar var långa då jag pendlade tre timmar varje dag. Och jag hade tunga studielån, så till en början vågade jag inte lämna advokatbyrån, men jag bestämde mig för att tro på det jag ville göra”, säger Nikki Vasconez till The Mirror. ”När jag kommunicerar med djuren ser jag ibland bilder, eller så hör jag vissa fraser. Jag hör inte deras tonfall, men jag kan alltid känna deras personlighet.”

  I dag hinner hon varje dag med två samtal à 3 000 kronor, och är fullbokad flera månader framåt. Nikki sitter hemma i ett tyst rum, studerar ett foto av djuret och ställer en rad frågor via telepati. Hon spelar in samtalet, så att ägarna kan lyssna på konversationen.

  Hälften av förfrågningarna handlar om döda djur. ”Av de djur jag har pratat med som avlidit är de aldrig upprörda, arga eller hyser agg på något sätt. De säger att krämpor de haft har försvunnit. Jag är övertygad om att de går dit vi går.”

  98 procent av djurägarna som kontaktar Nikki är kvinnor. ”Män är oftast skeptiska, men efter att de fått inspelningen av samtalet med deras husdjur blir de förvånade.”

   

   

  Fler notiser