Riksdagsledamoten Dag Larsson (S) drabbas av dataintrång i mobilen, har inget minne av chatt om sexköp – avgår ändå

  4 juni 2022, kl 12.45

  Det är Aftonbladet som upptäckte Dag Larssons (S) namn i en polisutredning om ett tillslag mot en förtäckt bordell på Östermalm i januari i år. Massagesalongen är nu stängd, men där fanns sex rum där kvinnor från Thailand tog emot upp till tio kunder per dag. Sexuella tjänster har varit mer regel än undantag, enligt polisen som uppger att 90 procent av kunderna köpt sex.

  Polisen har gått igenom en Instagram-chatt från december 2021 mellan en av massöserna, som erkänt att hon sålt sex på salongen, och riksdagsledamoten Dag Larsson. Han knyts till konversationen genom det unika id-numret på hans Instagram-profil.

  ”Du måste ringa för att reservera en tid så jag kan ta det med chefen”, skriver massösen.
  ”OK. Jag ringer och bokar en tid”, svarar Dag Larsson.

  När Aftonbladet träffar Dag Larsson i riksdagen minns han inget av chatten. ”Det är mitt ärliga svar på det”. Han visste heller inte att det fanns en chattfunktion på Instagram. ”Jag tror att någon har nyttjat mitt konto”.

  Den tidigare gymnasieläraren sa på fredagskvällen att han inte gjort något olagligt, men lämnar ändå samtliga politiska uppdrag.

   

   

  Fler notiser