Man i Florida får oralsex, och kraschar in i Fedex-bil – ses med sina byxor neddragna efter den våldsamma olyckan

  4 juni 2022, kl 16.15

  Det var i torsdags som polisen i Florida ryckte ut till en bilolycka i Fort Lauderdale, där en personbil frontalkrockat med ett större Fedex-fordon. De båda Fedex-anställda klarade sig med lindriga skador, men det var värre med bilföraren och hans flickvän. De låg båda på gatan, delvis nakna.

  Polisen säger att den distraherade bilisten tappade kontrollen, kom över i fel körfält och frontalkrockade sedan med en Fedex-bil. Kollisionen var kanske inte livshotande för någon inblandad, men mannen hade allvarliga bettskador på sin manlighet. Den kvinnliga passageraren var också praktiskt taget naken. Det är oklart om någon kommer att åtalas för kraschen.

  Liknande olyckor är inte ovanliga. Förra året backade en berusad byggnadsarbetare i Kalifornien in sin lastbil bland bargäster i San Jose, samtidigt som han fick oralsex. Strax innan händelsen blev han utslängd från sportbaren då han var påverkad av kokain. Enligt polisens utredning färdades lastbilen så fort som 45 km/tim, och efter krocken var en dörrvakt tvungen att stänga av motorn. En bartender dog, och två bargäster skadades allvarligt.

   

   

  Fler notiser