Dolph Lundgren försvarar Amber Heard, vill ha henne kvar i den kommande storfilmen Aquaman and the Lost Kingdom

  4 juni 2022, kl 14.00

  Entreprenören Colin Wayne, som driver inredningsföretaget Redline Steel, fick möjlighet att prata litet med Dolph Lundgren om Amber Heard, och inspelningen av de båda Aquaman-filmerna.

  ”Hon var fantastisk. Jag arbetade med henne på den första Aquaman, nu den andra. Hon är väldigt snäll, trevlig mot skådespelarna, trevlig mot alla, bara jordnära. Hon hade sitt nyfödda barn med sig på inspelningen med nannyn, som var ganska söt.”

  Över fyra miljoner Aquaman-fantaster har skrivit på namninsamlingen för att Warner ska ersätta Heard i den kommande uppföljaren Aquaman and the Lost Kingdom. De vill att hennes scener ska tas bort, och filmas om med en annan skådespelerska. Detta gör det till den enskilt största namninsamlingen inom filmvärlden på över 20 år.

  Namnlistan, upprättad av Johnny Depp-beundrare, anklagar Heard för hennes ”korståg för att förstöra honom”. Under rättegången hävdade hon att hennes roll i Aquaman 2 kraftigt skurits ner. Filmen är redan färdiginspelad, men det är ännu osäkert hur Warner kommer att göra. Det får vi veta i mars 2023, då Aquaman and the Lost Kingdom har premiär.

   

   

  Fler notiser