VIDEO: 16-årig flicka knivhuggs i ryggen på väg in i butik i New York av okänd man som lugnt släntrar iväg efter dådet

  2 juni 2022, kl 17.15

  Vid sextiden på kvällen 22 maj var Dagean Wilson på väg in i Urban Juice Bar & Grill, en delibutik i New York, när hon känner hur någon hugger henne i axeln. ”Jag vet inte varför någon skulle göra det. Jag vet inte vem det är. Jag skulle precis in i affären, och det var fullt dagsljus ute”, säger hon till nyhetskanalen ABC 7.

  Mannen med kniven går målmedvetet fram till flickan, sticker henne med kniven en gång och fortsätter sedan utan någon större brådska. Polisen har identifierat den misstänkte som 20-årige Osie Lewis, och ber om allmänhetens hjälp med att lokalisera honom.

  Det var när Wilson kom hem till sin mamma som de upptäckte att såret var ganska djupt, och flickan fick sedan vård på sjukhus. Wilsons familj säger att attacken passar in i den allt mer välbekanta berättelsen om New York: en slumpmässig, meningslös och oprovocerad attack av en total främling.

  Det blir allt vanligare att New York-borna tar rättvisan i egna händer. I fredags filmades en grupp män som höll fast en man misstänkt för sexuella övergrepp på en flicka. De höll fast honom, och turades om att slå honom med knytnävarna.

   

   

  Fler notiser