VIDEO: Manchester City vann Premier League på söndagen – svenske målvakten för motståndarlaget blev slagen i huvudet

  23 maj 2022, kl 16.00

  Efter en spännande match vann Manchester City Premier League-titeln efter 3–2 mot Aston Villa. Tusentals segerrusiga City-fans stormade in på gräsmattan för att hylla sina hjältar, men en av dem var ute efter att skada någon. Det blev Aston Villas svenske målvakt Robin Olsen som fick en knytnäve i huvudet. Han fördes i säkerhet, och mår efter omständigheterna bra.

  Manchester Citys tränare Pep Guardiola sa i en intervju: ”Jag är så ledsen å klubbens vägnar. Det är svårt att förstå varför folk gör så. Jag hoppas att vi kan hitta personen så att han kan bli straffad – livstids avstängning.”

  Gary Neville, på tv-kanalen Sky Sports: ”Plötsligt under de senaste veckorna och månaderna har vi fått dessa idioter som inte bara springer ut på planen, vilket är ett problem i sig, men att faktiskt attackera spelare? De är förvirrade, de har ju vunnit ligan. Det finns den här typen av hot nu, och en känsla av att fans kan börja attackera människor.”

  I en tidigare attack slogs en spelare i Aston Villa till marken av en supporter som fängslades i drygt tre månader, och fick tio års stadionavstängning.

   

   

  Fler notiser