Brittisk parlamentsledamot anklagas för att ha dejtingdrogat och våldtagit fyra män – politisk motståndare en av dem?

  22 maj 2022, kl 14.50

  Sedan 2018 har nästan 60 parlamentsledamöter utretts om påstått olämpligt beteende. Den senaste tiden har rykten förföljt en högt uppsatt konservativ parlamentsledamot i Tories, som förra veckan greps efter anklagelser om våldtäkt, sexuella och oanständiga övergrepp samt missbruk av förtroendeställning och tjänstefel i offentliga ämbeten under sju år.

  Efter att drogat sina manliga dejter vaknade en av dem, också konservativ parlamentsledamot, när den nu anklagade slickade på hans bröstvårtor. En Labour-ledamot i parlamentet misshandlades efter att ha drogats, och en som delade lägenhet med en ledamot för Tories säger att han misshandlats efter att ha blivit drogad. En fjärde man avvisade inviterna efter att ha misstänkt att hans drink var spetsad.

  Pressen på den anklagade måste ha varit hård. En källa sa till tidningen The Mirror att ”inte konstigt att han har sett så hemsk ut den senaste tiden med det här hängande över honom”.

  Ledamoten är släppt från häktet, men får inte komma tillbaka till parlamentet innan utredningen är klar. Att han inte utesluts ses som ett sätt dölja identiteten.

   

   

  Fler notiser