Musk skulle få massage, men blottade sig och ville ha sex – erbjöd häst som ersättning för tjänsten, hävdar flygvärdinna

  20 maj 2022, kl 14.30

  Vid en flygning med Space X företagsjet säger sig en flygvärdinna ha blivit sexuellt trakasserad av Elon Musk. Hon hade som uppgift att massera Musk under flygningarna, efter att ha blivit uppmuntrad att utbilda sig för det. När hon började massera Musk var det tydligt att han ville ha mer än så.

  ”Musk var naken, förutom ett lakan som täckte den nedre halvan av hans kropp. Han blottade sig, rörde vid mig och erbjöd sig att köpa en häst om jag skulle ’göra mer’”, säger den anonyma kvinnan. När hon vägrade blev arbetspassen allt färre, och hon kontaktade en advokat. Efter en snabb medling, som Musk själv närvarande vid, betalade Space X ut 2,3 miljoner kronor till flygvärdinnan, mot att hon förband sig att inte stämma företaget.

  Musk twittrar i en replik att ”Attackerna mot mig bör ses som en politisk handling”. Han fortsätter ”Men ingenting kommer att avskräcka mig från att kämpa för en god framtid och din rätt till yttrandefrihet”.

  Rymdfartsföretaget Space X, som till stor del ägs av Musk, lägger stor vikt på massage. De går så långt som till att anställa massöser som en förmån för de högsta cheferna.

   

   

  Fler notiser