VIDEO: Floridapolis elchockar motorcykelförare som tankar vid bensinstation – mannen kokas levande, är svårt brännskadad

  19 maj 2022, kl 13.30

  I februari i år uppmärksammades polisen i Florida på att ett motorcykelgäng trakasserade bilförare. När polisen upprättade en vägspärr påstår de att den 26-årige Jean Barreto flydde från platsen, men att de senare hittade honom vid en bensinstation.

  Barreto hade börjat fylla upp tanken på sin motorcykel när poliser anlände till platsen, och de misstänkte att han var en av medlemmarna i gänget. En av poliserna tacklade Barreto så att både han och motorcykeln föll omkull; bensinen rann ut på asfalten och trängde in i kläderna. Det var då en annan polis tog fram sin elpistol, och elchockade Barreto, rapporterar The Independent.

  Bensinen antändes och elden spred sig mycket snabbt till Barreto som kokades levande vid bensinstationen. Skadorna blev svåra, och han vårdas sedan flera månader på sjukhus med 75-procentiga brännskador,.

  Det har gått tre månader sedan händelsen, men än har det inte väckts några anklagelser mot motorcykelföraren. Han har heller aldrig delgivits en arresteringsorder för någonting som involverar händelsen i februari. Polisen har inte överlämnat eventuella filmer från kroppskamerorna till mannens advokat.

   

   

  Fler notiser