VIDEO: Man smällde hantel i ansiktet på engelsman i thailändskt gym – fick inte träna på den upptagna bänken

    18 maj 2022, kl 16.45

    En övervakningsfilm från det thailändska gymmet visar hur den snart 50-årige britten Gary Reed skulle lyfta skrot liggande på en bänk. Filmen visar hur en annan besökare vankar av och an, och tycks ifrågasätta huruvida Reed skulle träna eller inte.

    ”Det fanns ingen kö för att använda utrustningen, så jag lade mig bara ner på bänken för att börja lyfta vikter som jag brukar”, säger Reed i en intervju efter händelsen. ”Mina vikter låg vid sidan av bänken hela tiden, vilket betyder att jag fortfarande använder den. Sedan gick den här killen fram och sa att han ville använda bänken. Jag sa ’kompis, låt mig bara avsluta, jag är klar om två minuter’”, sa Reed. Då blev han blev slagen bakifrån med en hantel i ansiktet, berättar han för Daily Mail.

    Det fanns flera lediga bänkar att använda, så troligen sökte mannen med hanteln bara efter en anledning att få bråka. Reed fick skador i ansiktet, och fick sys med 60 stygn. Missdådaren flydde, men söks av polisen.

    Pattaya är känt för sitt nattliv dygnet runt, och livliga sexindustri. Miljontals turister söker sig varje år dit och många britter tillbringar gärna sin pension i värmen.

     

     

    Fler notiser