Amerikansk kvinna har två vaginor och livmödrar, kan få två barn samtidigt med två olika män – berättar allt på TikTok

  14 maj 2022, kl 08.40

  Leanne Bell, från Arizona, svarade i en TikTok-video på de vanligaste frågorna hon får. Hon förklarade bland annat att hon skulle kunna bli gravid med två barn samtidigt, en i varje livmoder, och fäderna kan vara olika män.

  Grundskoleläraren har vad som kallas för uterus didelphys – två livmödrar. Hon föddes med två livmoderhalsar och en tunn vägg av vävnad som skapar två separata slidor, rapporterar Daily Mail.

  Leanne började nätdejta för åtta månader sedan, och hon erkände i ett klipp att män blivit skrämda av hennes tillstånd. ”Min nya plan har varit att jag ska berätta för de här männen innan vi träffas, så att vi inte kastar bort någon tid”, förklarade hon. ”Och, ja, jag lyckas fortfarande verkligen skrämma en och annan man. Jag inser att det här är inte något för alla.”

  För att utbilda nyfikna tittare, som vill veta hur det ser ut jämfört med en enda vagina, har Leanne gjort en skiss på sina två slidor. Den ser normal ut från utsidan, men är åtskild i två inre delar med en vägg i mitten. Var och en leder till en egen livmoder och livmoderhals.

  Hon kan bli gravid, men måste då föda med kejsarsnitt. En nackdel är att mensen är dubbel. Den kommer inte alltid samtidigt.

   

   

   

  Fler notiser