Treårig flicka torterades och dödades i exorcism i sin farfars kyrka i Kalifornien – ”Det är som det är”, säger mamman

  13 maj 2022, kl 09.45

  På morgonen efter en besvärlig natt, där dottern vaknade och skrek, var mamman övertygad om att det var en demon som var skyldig. När solen gick upp åkte de till en liten privat kyrka i Kalifornien: mamma och barn tillsammans med mormor, farbror och farfar ägnade sig sedan åt en tolv timmar lång exorcism. De höll fast barnet, och stack fingrarna i halsen för att på så sätt driva ut den onda anden.

  ”En person höll offret i nacken, medan en höll henne runt hennes mage och den sista höll henne runt hennes ben”, skrev polisen i sin rapport. De fortsatte även efter att den lilla flickan ”somnat flera gånger”. ”Hon ströp henne flera gånger till den punkt där offret blev medvetslöst, hon stack ner fingrarna i halsen och fortsatte med detta beteende i nästan en hel dag.”, rapporterar New York Post.

  Innan mamman åtalades la hon upp en nästan 45 minuter lång YouTube-video om sin dotters död. I filmen försvarar hon med ett leende sina handlingar, och slår bort den kritik hon fått.

  ”Jag kunde sitta här och vara ledsen, men det är vad det är.”

   

   

  Fler notiser