Mamma till sju barn i Kalifornien dödade tre av dem – tonåring som hjälpte till var kvar när polisen anlände

  11 maj 2022, kl 11.25

  Mamman flyttade med fyra av sina barn till Los Angeles för tre månader sedan; de tre andra barnen bor sedan tidigare med sin pappa. Grannarna säger att de ofta hörde bråk från kvinnans familj. Sent på kvällen innan mordet gick hon ut bland grannarnas hus, pratade och skrek osammanhängande. ”Min familj misshandlar mig!”

  Hon gick in på ena grannens bakgård, tände ljus och läste högt ur en bibel. När hon vägrade gå därifrån ringde grannen polisen som lugnande ner situationen. På morgonen dagen efter fick de komma tillbaka för att ta hand om de tre yngsta barnen, skjutna till döds. Den äldste sonen, 16 år, och mamman fördes iväg. När hon spändes fast på en bår frågade hon flera gånger efter sin bibel, rapporterar The Independent.

  Den tidigare maken säger att kvinnan ringde honom veckan innan händelsen, något som inte hände ofta sedan skilsmässan 2007. ”Hon gjorde flera udda kommentarer om Gud. Hon var inte religiös, men då pratade hon om döden.”

  De döda barnen var en tolvårig flicka, och hennes båda åttaåriga tvillingbröder.

   

   

  Fler notiser