Brittisk man slog sin son så illa att benen amputerades – misshandlades i fängelset med tonfiskburkar i två timmar

  5 maj 2022, kl 11.58

  Paret Anthony Smith och Jody Simpsons son, Tony Hudgell, var bara 41 dagar gammal när läkare första gången upptäckte svåra skador på kroppen, samt en allvarlig blodförgiftning. Föräldrarna fortsatte misshandla sin son; fyra år senare var läkarna tvungna att amputera båda benen vid knät. Paret dömdes till 2014 till tio års fängelse vardera.

  Pappan avtjänar sin tid i det ökända fängelset i Kent, kallat ”Stabside” av internerna. 2018, bara sex månader efter det att paret fängslades för sina övergrepp, knuffade två av medfångarna in pappan i sin cell. En garderob sköts för dörren, övervakningskameran täcktes för med toalettpapper och han bands fast i sin säng. De fyllde ett par strumpor med tonfiskburkar, och påbörjade misshandeln. Efter två timmar var tolv tänder utslagna.

  Händelsen uppmärksammas nu av The Independent då pojken under coronakrisen samlat in närmare 20 miljoner kronor till sjukhuset som räddade hans liv. Adoptivmamman har också fått till stånd en lagskärpning för dem som misshandlar sina barn.

   

   

  Fler notiser