Spetsade älskarinnans dryck för att orsaka missfall – chef på brittiska inrikesdepartementet ville inte bli pappa

  4 maj 2022, kl 11.50

  Den gifte mannen Darren Burke, 43 år, träffade sin älskarinna Laura Slade på en nattklubb i London. Han sa till sin fru att han arbetade övertid på kontoret eller var på konferens när han i själva verket umgicks med Slade.

  2021 berättade hon för Burke att hon var gravid. Han köpte då några tabletter mifepriston, ett abortpiller, på internet. Sedan sms:ade han sin älskarinna, och erbjöd sig oväntat att komma förbi nästa morgon med en Starbucks Caffè Latte eller te.

  Hon kände att något var fel. ”Varför ville han komma över med köpekaffe? Han är väldigt noggrann med vilket kaffe han gillar, och jag har alltid haft det i mitt hem.”

  När han inte ville stå som far på barnets födelseattest bad hon honom gå. Då serverade han henne ett glas med vad om såg ut som apelsinjuice, och ville att hon drack upp det. Hon hällde ut det i vasken, och han gick. Då såg hon resterna av tabletterna, och ringde polisen.

  Burke häktades, och väntar nu på sin dom. Jobbet på inrikesdepartementet finns inte kvar.

   

   

  Fler notiser