Tysk man fick fyra barn med sin syster – vill nu göra incest lagligt – “straff bryter mot mina mänskliga rättigheter”

  3 maj 2022, kl 15.15

  Patrick Stuebing, från Leipzig i östra Tyskland, var det tredje av åtta barn som föddes i en fattig, obildad, dysfunktionell familj. Vid tre års ålder adopterades han bort. Systern Susan föddes i samma olyckliga familj. Sex andra bröder och systrar, av vilka några föddes med funktionshinder, dog som barn, berättar Daily Mail.

  Som 22-åring hittade Patrick sin biologiska mor, flyttade in hos henne och upptäckte då sin yngre syster, då 15 år. Mamman lät honom dela sovrum med sin unga dotter. Ett halvår senare dog mamman, och dottern, alltså Patricks syster, fick känslor för honom: ”Förtroendet växte till en annan typ av kärlek när vår mamma dog.”

  Patrick säger: ”Så småningom blev förhållandet fysiskt. Vi visste inte att vi gjorde något fel.” I dag har de fyra barn tillsammans, varav två är gravt funktionshindrade. ”Men det har inte nödvändigtvis att göra med att vi är syskon. Det finns i släkten.”

  Efter att ha blivit dömd till fängelse för incest säger han: ”Lagen mot incest kränker mina mänskliga rättigheter.”

   

   

  Fler notiser