Malcolm tappade sin penis – ny fick växa till sig på armen i sex år – förstående kirurger fixade två extra tum

  2 maj 2022, kl 13.00

  Britten Malcolm MacDonald, 45 år, blev först i världen med att få en penis uppbyggd på armen, i väntan på transplantation. Efter sex år var den redo att sättas på plats. ”Det ser ut som något ur en konstig sci-fi-serie. Men det är min chans till ett normalt liv”, säger han till media.

  En svår och långvarig infektion i mellangården, mellan anus och könsorganet, spred sig till fingrarna, tårna och penisen. En dag lossnade den, förstörd.

  Hans läkare fick kontakt med professor David Ralph, expert på fallosrekonstruktion vid Londons University College Hospital. Han påbörjade en återuppbyggnad genom att ympa en ny penis på mannens arm, byggd av den egna huden. Han använde den ibland för att hålla fast sina dartpilar.

  Malcolm diskuterade tidigare med kirurgerna hur den skulle se ut, och begärde ytterligare två tum. Efter en nio timmar lång operation var det klart. Känseln finns kvar. Han kommer så småningom ha en pump i pungen för att fylla den med saltlösning, vilket gör att han kan förbereda sig för sex.

   

   

  Fler notiser