Andrew Lloyd-Webber, sparkar personal via Twitter och Instagram när senaste musikalen ”Cinderella” fortätter ha problem

  2 maj 2022, kl 14.54

  Den brittiske Andrew Lloyd Webbers musikaler är bland de mest populära genom alla tider. Han har också producerat flera tv-versioner av dem. Den senaste satsningen, ”Cinderella”, hade premiär i London förra året. Efter stora problem med inställda föreställningar avslutades showen redan i december. Inför nypremiären i helgen som gick fick alla anställda veta att sista speldag blir 12 juni. Beskedet kom via Twitter och Instagram.

  Musikalstjärnan Jordan Cunninghams ord till Andrew Lloyd-Webber: ”Teaterindustrin kollapsar. Ingen går säker. Äckligt beteende. Dina nuvarande och kommande skådespelare och andra i uppsättningen fick veta att showen läggs ner via sociala medier. Två minuter innan nypremiären. Upprörande.”

  Lloyd Webbers teaterteam: ”Tack för era otroliga bidrag till showen. Vi borde alla vara väldigt stolta över Cinderella-uppsättningen, och allt vi har uppnått tillsammans. Vi ser fram emot att se våra vägar mötas igen längre fram.”

  Den nya uppsättningen har premiär på Broadway 2023.

   

   

  Fler notiser