Engelskan Kirsty Leanne för stor för att flyga bekvämt – kritiserar Ryanair på Tiktok men får mothugg

  28 april 2022, kl 18.15

  Vems fel är det om man inte får plats i flygplansstolen? Den bastanta kvinnan Kirsty Leanne från Shropshire i utkanten av West Midlands, nära gränsen till Wales, menar att det är flygbolagets fel.

  För en vecka sedan flög hon med Ryanair från Stansted till Hamburg och det var ingen trevlig resa för henne. Det började med att hon blev utstirrad av de andra passagerarna när hon kom in i kabinen. Hon misstänker att det var för att alla var rädda för att hon skulle sätta sig bredvid just dem.

  När hon hittat sin plats fick hon knappt plats med benen, men som tur var var sätet närmast gången ledigt så hon kunde byta till det. Då blev det lite bättre.

  När hon besökte toaletten kunde hon nästan inte röra sig, så hon fick avstå från att uträtta några ärenden där. Det var en av de minsta toaletter hon sett.

  Hon hade tänkt att arbeta under flygturen, men hennes mage var i vägen för det nedfällbara bordet, så det blev inget med det heller.

  Hon visade sitt missnöje genom att lägga ut en film på Tiktok med klipp från sin resa. Hon fick ett visst stöd men många lade ansvaret på henne och menade att hon borde gå ned i vikt i stället för att kritisera flygbolaget.

  Kirsty Leanne driver en egen blogg där hon ger tips och stöd till storväxta som ska ut och resa.

   

   

  Fler notiser