De gifte sig och förgiftade bröllopsgästerna – spetsade bufféns maträtter med marijuana, flera fick föras till sjukhus

  24 april 2022, kl 20.57

  Det var i februari som 50 gäster firade bröllop i Florida med bland annat champagne, köttbullar, caesarsallad, tortellini samt bröd med olivolja och örtdipp. När de började äta blev många av dem påverkade, och fick föras till sjukhus.

  När polisen anlände till festen pratade de med gästerna; några av dem hade fått allvarliga symtom efter att ha ätit av maten som serverades. En av gästerna trodde att hennes svärson dött och att hennes familj inte berättat det för henne. Hon fördes till sjukhus där hon blev ”högljudd och ostyrig och var tvungen att få något för att lugna ner sig.”

  När polisen konfronterade brudgummen och frågade honom om gästerna samtyckt till marijuana i maten hade han först svårt att tala. Han lyckades stamma fram ett ”nej”, varefter han häktades tillsammans med sin fru. Det nygifta brudparet, och hon som stod för cateringmaten, åtalas nu för att ha smugit in marijuana bland rätterna i buffén.

  När polisen kom till platsen satte sig cateringpersonalen i sina bilar och åkte därifrån.

   

   

  Fler notiser