Disney tvingades anställa livvakter på grund Hollywoodstjärnan Bill Murrays raseriutbrott under filminspelning

  23 april 2022, kl 16.24

  Det var när Bill Murray under en filminspelning 1991 kastade en askkopp av glas mot motspelaren Richard Dreyfuss, och hotade att ”dra ut” filmens kvinnliga producent ”på en parkeringsplats” som Disney tvingades vidta åtgärder. Det avslöjar Richard Dreyfuss son Ben. ”Alla lämnade inspelningsplatsen, och återupptog arbetet först när Disney anlitat livvakter för att fysiskt skilja min pappa och Murray åt mellan tagningarna”, säger Ben.

  Detta uppmärksammas bara timmar efter det att inspelningen av Murrays aktuella film ”Being Mortal” avbrutits efter nya klagomål om ”sexuellt olämpligt beteende”. ”Efter att ha granskat omständigheterna har vi beslutat att produktionen inte kan fortsätta just nu”, skriver produktionsbolaget i ett brev till skådespelarna och filmarbetarna.

  Murray, en av USA:s mest älskade skådespelare, har en lång historia av att skaffa sig fiender. Regissören av Charlie’s Angels var nära att få en dansk skalle, ett gräl med Chevy Chase urartade till slagsmål, liksom med regissören till ”Groundhog Day”.

   

   

  Fler notiser