VIDEO: Manipulerad trailer visar hur Donald Trump stormar ut från intervju med Piers Morgan

  21 april 2022, kl 13.45

  Donald Trump är USA:s före detta president och han intervjuades nyligen av Piers Morgan. Morgan är en känd brittisk journalist.

  Men meningarna går isär om hur intervjun slutade. Enligt trailern, och Morgan, stormade Trump ut från intervjun och ska ha sagt ”stäng av kameran”. Men Trump har en egen ljudupptagning från intervjun som verkar motsäga detta.

  Morgan har nyligen blivit anställd av News Corp, som äger Fox News. Trailern är 30 sekunder lång och är tänkt som reklam för intervjun som sänds nästa vecka på alla News Corps kanaler.

  I Trumps ljudupptagning avslutas intervjun med att de tackar varandra, skrattar och det finns inget som tyder på att Trump skulle stormat ut där ifrån. Enligt Trumps talesman Taylor Budowich är trailern medvetet manipulerad till expresidentens nackdel.

  Morgan har också skrivit en artikel i New York Post där han beskriver händelseförloppet snarlikt det som visas i trailern. NY Post ägs av News Corp.

  I artikeln skriver Morgan att åtta minuter innan intervjun skulle starta fick han ett dokument. Där var all kritik Morgan skrivit och sagt om Trumps påståenden om att valresultatet 2020 var fejk. Det var bara kritik, och det hade skickats till Trump av en okänd person. Trump var väldigt upprörd, enligt en i tv-teamet. Men intervjun blev av i alla fall. Enligt Morgan hade Trump en arg uppsyn och hade dokumentet framför sig.

   

   

  Fler notiser