VIDEO: Ful farbror fortfarande på fri fot efter förnedrande fickpingis utanför frisör, polisutryckningen tog 40 minuter

  20 april 2022, kl 18.00

  En okänd man sätter sig i en solstol utanför frisersalongen Static Salon i Long Beach, Los Angeles. Först gick han in och frågade om att klippa sig, men tog sedan plats i sin stol i stället.

  Innan han påbörjade sin onani satt han där i tio minuter. Personalen larmade direkt efter lagens väktare, men polisen tog god tid på sig. Salongens ägare Rachelle Daniels lade ut en video på sociala medier där hon mycket upprörd berättade om vad som hänt.

  40 minuter tog det för polisen att komma till salongen, trots att stationen är belägen bara fem minuter därifrån.

  En nagelsalong hörde av sig till Daniels och berättade att samma man setts utanför hos dem. Hon kommer nu sätta upp övervakningskameror vid salongen och vidta andra säkerhetsåtgärder. ”Vad jag än behöver göra för att hålla dem säkra är vad vi kommer behöva göra”, sade hon och syftade på anställda och kunder.

  Polisen säger att man kommer släppa mer information om händelsen framöver.

   

   

  Fler notiser