Indonesisk man för ned 80 centimeters hörlurssladd genom urinröret

  15 april 2022, kl 08.00

  En 34-årig indonesisk man förde ned en hörlurssladd i urinblåsan, genom urinröret. Den 80 centimeter långa sladden fastnade dock och mannen fick uppsöka sjukhus.

  Anledningen till att han gjorde detta var för sin sexuella njutnings skull. Han brukade onanera med sladden i urinröret fem gånger i veckan. På sjukhuset röntgades han och sladden var direkt synlig. Den hade rullat ihop sig och som tur var inte fastnad i väggarna inuti blåsan.

  Han fick stanna över natten för översyn, men lämnade sjukhuset dagen därpå. Polyembolokoilamania kallas det när någon för in främmande föremål i sina kroppsöppningar. Mannen bedömdes inte lida av någon psykisk störning. Beteendet är dock riskfyllt och om sladden hade orsakat hål på urinblåsan hade han behövts opereras.

  Det har skett en dramatisk ökning av sådant beteende bland män de senaste åren, enligt en klinik för män i London.

  Ett annat skadligt beteende är att äta för stora mängder mat. Joey Chestnut slog rekord 2021 då han åt 76 varmkorvar med bröd på tio minuter, under Nathans internationella varmkorvsätartävling. Det var hans fjortonde seger i tävlingen på 15 år. Mästarinnan på damsidan blev Michelle Lesco som smällde i sig 30 och tre fjärdedels korvar med bröd.

   

   

  Fler notiser