Logan Paul gör entre med världens dyraste Pokémonkort runt halsen, vinner sin WWE-debut och hamnar i Guinness rekordbok

  5 april 2022, kl 11.00

  Mångsysslaren Logan Paul har gjort debut i WWE Wrestlemania. I lördags gick han en lagmatch tillsammans med The Miz, där de mötte far och son-laget The Mysterios – Rey och Dominik Mysterio. Paul och The Miz vann en fallseger.

  Efteråt hände något mycket oväntat. The Miz fick något hatiskt i blicken och kastade en intet ont anande Paul i mattan med huvudet före. Under tiden Paul återhämtade sig dansade The Miz i väg på ett segertåg genom publiken och lämnade arenan. Vi kan ha sett en rivalitet födas.

  När Paul kom ut i omklädningsrummet möttes han av en representant från Guinness rekordbok, som gav honom ett inramat bevis på att han köpt världens dyraste Pokémonkort. Kortet, ett Pikachu Illustrator, hade han i en kedja runt halsen när han gjorde entré i wrestlingarenan. Det är det sällsyntaste Pokémonkortet som finns, och försäljningspriser visar att det också är det dyraste.

  Kortet existerar i 39 exemplar och Paul ägde redan ett som var i gott skick. Den nyblivna showbrottaren nöjde sig inte med det utan ville äga det enda av de 39 korten som är i perfekt skick. Han berättar på Twitter att han förhandlade i fem månader med ägaren och begav sig sedan till Dubai för att genomföra affären.

  De kom fram till att kortet Paul redan ägde var värt 1 275 000 dollar, och att Paul skulle punga ut med ytterligare fyra miljoner för ett byte. Köpesumman för det kort Logan Paul bar runt halsen var alltså 5 275 000 dollar, cirka 50 miljoner kronor.

   

   

  Fler notiser