VIDEO: Kvinnoskrik hörs när Nikocado Avocado spelar in mukbang med sin expojkvän

  21 mars 2022, kl 15.30

  Nikocado Avocado är en youtuber mest känd för sina mukbang. Mukbang är en videokategori där en eller flera personer äter mat och interagerar med tittarna.

  I en video med titeln Our Final Video Together sitter Nikocado och hans ex-pojkvän och äter hamburgare, pommes frites och friterad kyckling med dipp tillsammans. Men i en sekvens när ingen av dem pratar hörs plötsligt ett obehagligt kvinnoskrik i bakgrunden. Ingen av dem reagerar.

  Skriket hörs vid 34 minuter in i videon nedan:

  Han blev sedan uppmärksammad på detta på sociala medier. På Instagram berättar han att det var en kvinna som blev knivhuggen i fastigheten där han bor. Han gav också något luddiga kommentarer om att ”ingen har rätt att ta någon annans liv”. Efterforskningarna har fortsatt på sociala medier, för att röna ut vad som faktiskt hänt i fastigheten. Och om Nikocados video kan bli bevis i en eventuell rättegång.

  Nikocados riktiga namn är Nicholas Perry. Han studerade skådespeleri på college och är klassiskt skolad violinist. Numera har han sex olika kanaler på Youtube med miljontals prenumeranter. En av dem är Noodle King där han äter kopiösa mängder nudlar, oftast med stark sås till.

  2019 hittade han och kollegan Stephanie Soo på en konflikt med syfte att bli mer kända. Detta erkände han två år senare.

   

   

  Fler notiser