VIDEO: Rysk modell upptagen med psykologisk analys av Putin missade mörkret i sin närhet – pojkvän erkänner mord

  20 mars 2022, kl 19.00

  Fotomodellen Gretta Vedler, 23, mördades en månad efter att hon kallat Vladimir Putin ”psykopat” på sociala medier. I en längre psykologisk analys av den nu ständigt aktuella 70-åringen skrev hon att det är tydligt att Putin är en psyko- eller sociopat.

  Vedler hittades nyligen död i en resväska. Men det var inte Putin som mördade henne och hon dog inte för sina politiska åsikter.

  Hennes pojkvän Dmitry Korovin, 23, erkänner att han i ett gräl om pengar ströp henne till döds för över ett år sedan. Med hennes kropp nedstoppad i en nyinköpt resväska, inlindad i plast, körde han 50 mil till Lipetsk-området. Där lämnades bilen med resväskan i.

  Korovin höll liv i Vedlers sociala medier för att ge sken av att hon fortfarande levde. En man i Ukraina blev dock misstänksam och såg till att Vedler anmäldes som försvunnen i Moskva, vilket utlöste ett eftersök som ledde till det makabra fyndet.

   

   

  Fler notiser