Vacker ung kvinna i The Bronx lockar 24-årig man i sadistisk tortyrfälla

  18 mars 2022, kl 18.00

  Valerie Rosario anklagas för att ha kidnappat, torterat och hållit en 24-årig man gisslan efter att ha lurat honom till en lägenhet i The Bronx med en honungsfälla på Instagram.

  När polisen fann honom var han medvetslös och knappt vid liv, bunden och med munkavle i en skåpbil.

  Den vackra Rosario, 22, anklagas för tortyr, mordförsök och för att ha lurat den helt främmande mannen till en lägenhet. Där dök tre män upp, som knivskar och brände honom under ett flertal timmar. I ett videosamtal till 24-åringens bror krävde Rosario nära en miljon kronor i lösensumma för att offret skulle få behålla sitt liv. Rosario nekar till anklagelserna. En av kidnapparna, Javier Vargas, greps i skåpbilen där offret hittades.

   

   

  Fler notiser