Donald Trump censurerad igen efter poddintervju om Bidens hantering av Afghanistan, kriget i Ukraina och grön energi

  12 mars 2022, kl 16.00

  Full Send Podcast intervjuade Donald Trump i hans residens Mar-a-Lago i Florida. Intervjun fick fem miljoner visningar på 24 timmar på Youtube innan den plötsligt togs bort av plattformen. Enligt Youtube bröt intervjun mot plattformens användaravtal.

  Intervjun innehöll en rad olika ämnen, bland annat kriget i Ukraina, USA:s tillbakadragande från Afghanistan i fjol, Donald Trumps avstängning från Twitter.

  Trump gav en rejäl känga åt grön energi och menade att vindkraftverk dödar fåglar och är ineffektiva och dyra. Han menar också att de förstör landskapen med sitt utseende.

  Han gav flera kängor åt den nuvarande administrationen och menade att den är farlig eftersom den är inkompetent. USA har aldrig varit så svagt som nu menar han. Han hyllade också sin egen storsatsning på militären, som har menade var gravt eftersatt när han tillträdde 2016.

  Det finns få intervjuer med den förre presidenten kvar på Youtube. 2021 gjorde han en intervju i The Right View med Lara Trump, strax efter att han blivit avstängd från en rad stora sociala medier, som Twitter, Instagram och Facebook. Den intervjun fick många visningar innan den plockades bort från Lara Trumps officiella sidor på Facebook och Instagram. Den blev i stället stor på alternativa videoplattformen Rumble.

  Intervjun i Full Send Podcast finns på Spotify:

   

   

  Fler notiser