VIDEO: Läderlappen ser The Batman på bio i Texas

  9 mars 2022, kl 16.00

  En påhittig biobesökare i Austin skrämde slag på publiken när han släppte ut en levande fladdermus i salongen under filmen The Batman. Allting fångades på video, när publiken blev skrämd och kalabalik utbröt.

  Personal försökte sedan förgäves fånga in fladdermusen. Man försökte på olika sätt locka den, för att kunna ta den till fånga. Filmen pausades under händelsen, men de flesta i publiken valde ändå att stanna kvar och se klart filmen.

  Besökarna erbjöds sedan pengarna tillbaka. Än vet man inte vem som släppte ut fladdermusen, och ingen har gripits eller åtalats.

  Filmen har gått bra och drog in närmare 1,3 miljarder kronor i USA första helgen efter premiären. Det är den bästa öppningshelgen för en film under 2022. Filmserien är mycket populär och har sedan 1989 dragit in över 50 miljarder kronor sammanlagt. Huvudrollerna i The Batman spelas av Robert Pattinson och Zoë Kravitz. Med två timmar och 56 minuter är den en av de längsta superhjältefilmerna genom tiderna.

  Zoë Kravitz är dotter till skådespelerskan Lisa Bonet och musikern Lenny Kravitz. Hon är mest känd från filmserien Divergent, och har varit röstskådespelare på den datoranimerade filmen The Lego Batman Movie, där hon spelade Catwoman.

   

   

  Fler notiser