VIDEO: Skit också, kvinna bajsattackerad i Bronx

  1 mars 2022, kl 11.00

  En man går till synes helt provocerat till attack med bajs mot en kvinna i tunnelbanestation i Bronx.

  Under eftermiddagsrusningen en måndag i februari sitter en 43-årig kvinna på en bänk på tunnelbanestationen Wakefield–241st Street. En främmande man går mot henne med en plastpåse i handen, vilket fångats på övervakningsfilm.

  Plötsligt slänger han påsen på kvinnans ansikte, och smetar ut innehållet ovanpå hennes huvud. Förövaren avvek sedan från platsen, och blev eftersökt av polis. Borgmästaren Eric Adams, som är känd för sin veganism, kommenterade händelsen som en ”hemsk upplevelse för någon att uppleva”. Han sade också att avföring eller spott i ansiktet är tydliga tecken på mentalsjukdom, och att man måste ta tag i frågorna som rör mentalsjuka.

  Statistiken visar att antalet brott i New York Citys tunnelbana ökat med 35 procent i år.

  Kevin Young, 35, blev knivskuren över örat och handen efter hamnat i gruff med en annan man om vem som skulle gå av eller på först. Efter att de gått in i varandra drog den andra mannen kniv och gick till attack. Han fick sy 25 stygn och opererade ett finger där kniven orsakad skada på en nerv.

  Gärningsmannen, som inte är identifierad, är fortfarande på fri fot.

   

   

  Fler notiser