Strippan Alexandra kandiderar till amerikanska kongressen: Jag har dansat för pengar men är ingen storbolagshora

  20 februari 2022, kl 15.00

  ”Välj horor!”

  ”Jag har dansat för pengar men är ingen storbolagshora!”

  Det är med dessa säljande budskap som strippan Alexandra Hunt från Philadelphias tredje distrikt marknadsför att hon kampanjar till den amerikanska kongressen. Detta gör hon på en tydlig vänsterplattform där fokus ligger på mjukare tag mot brottslingar och annullering av studielån.

  Politiken dignar av lättköpta fnask och annat löst folk som inte platsar på den ordinarie arbetsmarknaden. Hur påverkas dynamiken när det dyker upp en sexarbetare som finansierat sitt leverne genom frivilliga donationer, i stället för skatt? Vad kan Alexandra tillföra när det kommer till ideologiska frågor?

  Kongressen måste även hantera den utseendemässiga obalans som uppstår när heta brunetten Alexandra kliver in i representanthuset. Politiker är i regel obehagliga att titta på. Alexandra Hunt har bevisligen iögonfallande fysiska attribut.

  Det finns starka band mellan politiker och sex. Både inom reproduktion och vuxenunderhållning. Kongressledamoten Alexandria Ocasio-Cortez figurerar frekvent inom djupförfalskad pornografi, vilket har inbringat en och annan dollar till porrsajten Mr Deepfakes som sett denna affärsmöjlighet.

   

   

  Fler notiser