Fem gnagare flyttar in under BK Häcken-spelaren Leo Bengtssons diskho

  11 februari 2022, kl 19.00

  BK Häcken är kända för att vara en klubb utan speciellt många fans, men med en mycket bra akademi och ekonomi, tack vare att man arrangerar Gothia Cup.

  Det är också känt att AIK är en stor klubb, med ibland inte så bra ekonomi, vars fans som kallas gnagare är överallt. Men att gnagare skulle dyka upp under en Häckenspelares lägenhet kunde man inte tro.

  Leo Bengtsson flyttade till Göteborg 2020. Han lämnade sitt hjärtas klubb Hammarby för en mer professionellt skött förening på andra sidan landet.

  Han fick tag på en lägenhet via en bekant, allt verkade frid och fröjd. Men efter två veckor upptäckte han något makalöst när han öppnade dörren under diskhon. Fem glada gnagare hade tagit sig in genom ett hål i väggen, och dinglade sturskt i sina svansar. Bengtsson blev såklart livrädd, då han efter sin tid i Hammarby utvecklat en stark rädsla för gnagare.

  Han lämnade lägenheten i all hast och kontaktade förintelseföretaget Anticimex, som fick se till att täppa till hålet. Inga fler glada gnagare fick längre tillträde till hans lägenhet.

  Men Bengtsson flyttade i alla fall därifrån. Utåt sett skyllde han på stadsdelen – Lunden – men det är inte svårt att förstå den verkliga anledningen.

  BK Häcken tar emot AIK i den allsvenska premiären 4 april, på Bravida Arena.

   

   

  Fler notiser