Norsk eunuckmakares kastreringskult avtäckt i London, liveströmmade könsstympning av sina medlemmar mot betalning

  7 februari 2022, kl 18.00

  I dag avslöjade polisen att man i december 2021 grep sju män från en ”nullo”-kult i London efter att avgiftsbelagd direktsändning dykt upp på internet på medlemmar som kastrerades.

  En 44-årig norrman som kallar sig själv eunuckmakaren tros vara ledare för kulten. Han greps tillsammans med sex andra under polisräd mot källare i Finsbury Park i norra London för misstanke om sammansvärjning för att orsaka allvarlig kroppsskada.

  Det är troligt att gruppen är inspirerad av den asexuelle japanske konstnären Mao Sugiyama som lät skära bort sin penis och sina testiklar med hjälp av en kirurg. För att sedan ta runt 2 000 kronor från var och en av de fem lyckligt lottade hungriga kannibaler som serverades de tillagade genitalierna vid en exklusiv tillställning 2012.

  Enligt uppgift identifierar sig kulten i London som ”nullos” vilket är en förkortning för det engelska genital nullification som betyder könsstympning. Detta sker ofta vid transsexuella övergångar men nullos ska enligt uppgift identifiera sig mer som eunucker än könsbytare.

  Det är oklart om kulten i London skulle äta de intima kroppsdelarna eller om de bara ville livesända spektaklet och tjäna sig en hacka.

   

   

  Fler notiser