Black Lives Matters grundare Patrisse Cullors förskingrar systematiskt miljontals dollar under flera års tid

  1 februari 2022, kl 13.46

  Den självutnämnda marxisten och en av Black Lives Matters (BLM) grundare Patrisse Cullors avgick som central figur i rörelsen efter ett avslöjande. Hon spenderade insamlade pengar på fyra stora dyra hus långt ifrån svarta människors kvarter.

  Nu uppdagas det att Cullors sedan länge haft som affärsidé att lura folk att betala in pengar till olika projekt med hedervärd yta för att sedan ge pengarna till vänner och familj eller stoppa de i egen ficka.

  Patrisses fru Janaya Khan har exempelvis fått pengar från BLM för att köpa ett ståtligt tegelhus i Kanada som tidigare var högkvarter för kommunistpartiet. Det över 900 kvadratmeter stora huset köptes kontant för 6,3 miljoner amerikanska dollar. Det är oklart vem som kontrollerar de 60 miljoner BLM har kvar i kassan sedan Cullors avgått.

  Samtidigt som de svarta homosexuella kvinnliga ledarna för BLM spenderar miljoner lämnas Lisa Simpson i sticket. Hennes 18-åriga son dödades av polisen i Los Angeles och BLM uppmanade folk att donera till begravningen. Men modern fick aldrig några pengar och menar att BLM för falsk flagg.

  BLM vill ”utrota vitt herravälde”. Det finns nu länder i Afrika utan vitt herravälde men därifrån söker sig svarta till vita länder i massor.

   

   

  Fler notiser