Bollywoodstjärnan Shilpa Shetty friad från att ha blivit oombett kysst av Richard Gere efter bara 14 års rättsprocess

    25 januari 2022, kl 19.00

    Bollywoodstjärnan Shilpa Shetty frias från misstankar om obscent beteende efter 14 år. Det var 2007 som hon och den amerikanske skådespelaren Richard Gere stod på samma scen under en välgörenhetsgala för aids.

    Gere, som är van vid hur man hanterar kvinnor i Hollywood, överraskade plötsligt Shetty med en kram och flera kyssar på hennes kind. Händelsen fick det att ta hus i helvete, minst sagt, och bilder på henne brändes under protester och upplopp.

    Först nu, 14 år senare har hon frikänts från misstanken om obscent beteende. Högsta domstolen i Mumbai har kommit fram till att det var Gere som var den obscena och att hon inte förmådde förhindra hans Harvey Weinstein-inspirerade kroppskontakt.

    Shetty har inte kommenterat domslutet men delade ett inlägg på Instagram samma dag, där hon skriver om lycka. Hon var under 2007 med i brittiska dokusåpan Celebrity Big Brother.

    Shettys make är affärsmannen Raj Kundra, paret har två barn tillsammans. Kundra greps 2021 misstänkt för att ha regisserat porrfilm, men släpptes efter betalat borgen. Han förnekade själv alla anklagelser, men sade sig vara redo att kämpa för sin sak i rättegång.

     

     

    Fler notiser