Död man tas med till postkontor för att godkänna att en annan man hämtar ut hans pension, personalen anar oråd

    23 januari 2022, kl 15.00

    Två män på Irland försökte få ut en död mans pension.

    Den märkliga händelsen startade med att en man gick in på postkontoret Carlow Town och ville hämta ut en äldre mans pension. Han fick då reda på att den äldre mannen måste infinna sig personligen för att pensionen skulle kunna betalas ut. Inga problem, mannen återvänder med en kompanjon och den äldre mannen. Problemet var att den äldre mannen var död.

    Personalen anade oråd då den avlidne mannen såg konstig ut. När männen konfronterades flydde dem och lämnade liket kvar i postkontoret. Irländska polisen, Gardaí, larmades till platsen.

    Den döde mannen identifierades som Peadar Doyle, var dryga 60 år och bodde nära postkontoret i staden. Polisen utreder nu händelsen och hur mannen ska ha avlidit. Personalen på postkontoret chockades av händelsen.

    En annan märklig händelse som involverar posten var när amerikanen Dushaun Henderson-Spruce ändrade UPS postadress från högkvarteret i Atlanta till sin egen lilla lägenhet i Chicago. Posten var avsedd för anställda på UPS, men ingen reagerade först på ändringen, han fick även en större brevlåda uppsatt av den lokala brevbäraren. Det hela uppdagades när han försökte lösa in andra personers bankcheckar och myndigheterna satte stopp.

     

     

    Fler notiser