Systrarna Richelle och Ashleigh blir skrämda av vålnaden Paul i sin pub Black and Grey i Darlington

    19 januari 2022, kl 18.00

    Systrarna Richelle Stocks och Asleigh Naisbitt ringde polisen efter flera märkliga övernaturliga händelser skett i deras pub Black and Grey, i Darlington.

    Från övervakningskameror i puben ser man föremål flytta på sig av sig själva och mörka skepnader som rör sig mellan stolar och bord. Vålnaden, som systrarna kallar Paul, har skrämt upp personalen till den grad att de gömt sig i källaren.

    Vid ett tillfälle hörde systrarna höga dunsar och skrammel från våningen under och ringde polisen. Men när polisen anlände var lokalen helt tom. I en filmsekvens ser man en penna lämna Richelles hand av sig självt.

    Se den otäcka händelsen i klippet nedan:

    Systrarna bor i en lägenhet ovanför puben men sover aldrig ensamma. De menar att puben osar av paranormal aktivitet.

    På hemsidan Spökhus kan man läsa om hemsökta hus i Sverige. Ett exempel är Glimmingehus, en borg byggd 1499 som ligger i Simrishamns kommun. Där sägs både djur och gamla slottsherrar gå igen. Svartråttor, som är utdöda i Sverige, har man sett, och en höna med sina kycklingar. Vissa har även sett en stor hund dyka upp från ingenstans på nätterna. Andra har sett en mystisk droska dragen av sex svarta hästar.

     

     

    Fler notiser