Skådespelarna Jeff Goldblum och Kyle MacLachlan går på Pradas catwalk i Milano

    17 januari 2022, kl 18.00

    Jeff Goldblum, 69, och Kyle MacLachlan, 62, gick på Pradas catwalk i Milano. Herrarna gick på catwalken tillsammans med två andra skådespelare, Asa Butterfield och Thomas Brodie-Sangster. Enligt modeskaparna Miuccia Prada och Raf Simons var Goldblum och MacLachlan utvalda för att representera ”riktiga män, kända karaktärer” i en kollektion som vill få människor att känna sig viktiga.

    MacLachlan bar en lång svart rock från Pradas vinterkollektion, med ljusblåa satinbyxor och matchande handskar. Han är känd från två radikalt olika inriktningar i sin skådespelarkarriär. Han medverkade i samtliga säsonger av kultserien Twin Peaks och även i filmerna Dune och Blue Velvet, samtliga regisserade av David Lynch. Han hade även en biroll i serierna Sex and the City och Desperate Housewives, som kännetecknas som dramakomedier.

    Jeff Goldblum bar en helsvart mundering på catwalken, med en pälsrock, polotröja och byxor. Goldblum har oftast spelat biroller men är mest känd som huvudrollen i Flugan från 1986 av kultregissören David Cronenberg. Han medverkar även i Independence Day från 1996, där han och Will Smith ska rädda mänskligheten från en utomjordisk invasion. Icke att förglömma är att han också hade en biroll i storfilmen Jurassic Park från 1993, där hans replik ”Life finds a way” (livet finner en väg) blivit kultförklarat.

     

     

    Fler notiser