Tidigare bordellmamman i Hollywood flyr Nevada efter att hennes papegoja blivit skjuten, vill kastrera och döda skytten

    9 januari 2022, kl 15.22

    Den ökända tidigare bordellmamman i Hollywood Heidi Fleiss ska lämna sitt nuvarande hem i Nevada efter att någon skjutit hennes papegoja.

    Fleiss är känd för att hon drev en prostitutionsverksamhet i Los Angeles med bland annat Charlie Sheen som kund. Nu hävdar hon att hennes fem år gamla fågel Chuey blivit skjuten i benet i närheten av hennes hem i Pahrump omkring en timme väster om Las Vegas.

    ”Alla vet att de är mina fåglar och de gillar dem verkligen” säger Fleiss. Hon erbjuder 5 000 USD till den som kan lämna tips som leder till ett gripande av skytten. Därefter vill hon kastrera förövaren och straffa honom med döden eftersom alla i hennes område kände fågeln och älskade den.

    Heidi säger att hon har trivts väldigt bra i Pahrump under sina 15 år där men nu ska flytta till 20 hektar nyinköpt skogsmark i Missouri.

    2013 fann polisen runt 400 marijuanaplantor vid hennes hem men arresterade henne inte tack vare att hon tog hand om de dyra och exotiska fåglarna som myndigheterna inte kunde sörja för.

    Heidis far Paul var judisk barnläkare som motsatte sig omskärelse och tog på sig skulden för bankbedrägerier kopplade till dotterns prostitutionsverksamhet.

     

     

    Fler notiser