Pewdiepie säger skådespelare och influerare ljuger, tar steroider, säljer sen vanliga kostscheman och träningsprogram

    1 januari 2022, kl 16.52

    Alla fitnesskändisar och influerare ljuger för dig, säger Pewdiepie i ny video där han går till angrepp mot att kändisar döljer att de tar steroider samtidigt som de försöker sälja att det är möjligt att se ut som de själva gör genom enbart träning och kost.

    Vid nyår lovar många mer hälsosam livsstil under året. Ett sätt att behålla motivationen när skådespelare kan ses bli superhjältar på bara några månader är att lyssna på Felix Kjellberg, den svenska youtubern med 111 miljoner prenumeranter mer känd som Pewdiepie. ”Att bli stark tar tid och det är inget fel med det. Jämför dig inte med dem eftersom de antagligen ljuger för dig ändå.”, säger Felix om superhjälteskådespelare och instagraminfluerare.

    Pewdiepie räknar upp en rad kända namn som han menar uppenbarligen har tagit steroider: Dwayne ”The Rock” Johnson och Christian Bale med flera. Felix är inte nödvändigtvis emot att ta steroider men kritiserar att till exempel Chris Hemsworth säljer träningsprogram och kostscheman utan att tala om allt som krävs för att se ut som honom.

    Kroppsbyggaren och youtubern Noel Deyzel är öppen kring sin onaturliga fysik och uppmanar folk att vara försiktiga med vilka de låter sig påverkas av.

     

     

    Fler notiser