”Änglar på jorden” räddade NHL-veteranen Patrick Marleaus son från att bli kidnappad säger modern

    1 januari 2022, kl 18.11

    Den 29 december skriver NHL-veteranen Patrick Marleaus fru Christina Twitter att deras tolvårige son Brody ”nästan kidnappades” under kvällen. Det var när han skulle hämta sina solglasögon som han glömt vid hotellets pool, där familjen Marleau var på semester, som ett par började följa efter tolvåringen.

    Kvinnan i paret ställde frågor, rörde sig närmare och närmare och grep till slut efter honom. Familjen Headlam från Louisiana såg vad som hände och förstod att något var fel och räddade pojken genom att stoppa parets beteende.

    Brody ringde sina föräldrar som omedelbart sprang till honom. När modern såg kvinnan som försökte ta sonen lät hon den förmodade kidnapparen veta att polisen och säkerhetsvakter var tillkallade och att hon skulle avlägsna sig.

    ”Ni är änglar på jorden” säger fru Marleau om familjen Headlam som la sig i och stoppade händelseutvecklingen. Hon tillägger att det finns en särskild plats i helvetet för kräken som jagar barn och att det finns bra människor som kommer att stoppa dem.

    På Twitter ifrågasätter vissa varför paret som grep efter pojken ombads lämna platsen innan polisen kunde gripa dem och en användare tycker att historien verkar påhittad eller iscensatt.

     

     

    Fler notiser