Transkvinnan Claire Goodier döms till 20 månaders fängelse efter haft gruppsex med schäferhund, är också dömd pedofil

  27 december 2021, kl 18.00

  Transkvinnan Claire Goodier åter igen ute på hal is. Nu har hon, som föddes som man och hette John, legat med en schäfer och döms till 20 månaders fängelse.

  Goodier har tidigare blivit dömd för innehav av barnpornografi 2006 och 2009. Polisen gjorde ett rutinbesök i juli 2019, med anledning av att hon finns på en lista över sexualförbrytare. Då beslagtogs hennes laptop och man hittade sökningar på bestialitet. Efter två års undersökning fann man en hemlig mapp i laptopen med 31 bilder där hon har sex med en schäferhund.

  Goodier erkände själv brottet som skedde i pittoreska hamnstaden Bournemouth, där hon tillsammans med andra personer hade sex med hunden. Hon hade länge drömt om att få göra detta. Domaren Steven Everett beskrev handlingen som depraverad och äcklig.

  Fängelsedomen innehåller också en tidigare dom på fyra månaders fängelse som Goodier fått nedskriven till villkorlig. Då hon befann sig i Bournemouth bröt hon mot restriktioner hon var belagd med från en tidigare dom.

  Tidelag avkriminaliserades i Sverige så sent som 1944. Historiskt sett har man utdömt dödsstraff, genom att bli bränd på bål eller levande begravd. Efter 1644 var halshuggning normen och från 1864 straffarbete. 2014 blev det straffbart igen.

  Liberala ungdomsförbundet har motsatt sig kriminaliseringen av tidelag och anser att vanliga djurskyddslagar räcker. Man har även en liberal syn på sex mellan syskon och viss nekrofili.

   

   

  Fler notiser