Åtta rapporter om UFO:s och utomjordingar på Nordirland 2021, två fler än 2020, mystiska farkoster och besök i sovrummet

  27 december 2021, kl 11.00

  Flera rapporter om rymdvarelser har kommit in från Nordirland. Under 2021 har det kommit in åtta stycken, vilket är två fler än i fjol. Till exempel har ett rymdskepp observerats 17 januari vid Downpatrick, och mystiska tefatsliknande föremål har setts flyga över berget Slemish i County Antrim.

  I juli fastnade märkliga händelser på en övervakningsfilm i ett hus i Newtownabbey. Och ett kupolformat föremål med åtta ljus sågs i skyn i Saintfield. Det rapporterades om att utomjordingar tagit sig in i ett sovrum i Lisburn.

  Nick Pope, före detta UFO-utredare åt Försvarsministeriet, tror att ökningen av incidenter kan bero på att folk arbetar hemma mer på grund av pandemin. Han tror också att människor tagit intryck av UFO-debatten i USA som blivit stor senaste året. Att antalet observationer ändå är förhållandevis få tror han beror på ett stigma, och att det verkliga antalet är betydligt högre. Försvarsministeriet slutade utreda UFO-incidenter 2009 och han tror därför att folk drar sig för att rapportera in dem. Polisen på Nordirland tar emot rapporter om observationer men utreder inga.

  Pentagon släppte en rapport i juli som fick stor uppmärksamhet. Av 144 UFO-observationer mellan 2004 och 2021 kunde man bara förklara en som var en väderballong. I 18 fall fanns det tecken på att farkoster har en teknik som inga människor utvecklat, då de kan flyga på mycket avancerade sätt.

   

   

  Fler notiser